Drijfveer

“Vulnerability is not winning or losing: it’s having the courage to show up and be seen when we have no control over the outcome”

Ik ben iemand zonder Facebook of Linkedin en dus tot voor kort niet te vinden op het internet. Volgens sommigen besta je dan niet echt, maar gelukkig heb ik dat nooit zo ervaren. Misschien zelfs juist het tegenovergestelde. Door niet bezig te hoeven zijn met ‘posten’ en ‘liken’ blijft er tijd over voor de belangrijker dingen in het leven.

En toch. Als ik een yogales wil volgen dan Google ik eerst de docent om erachter te komen waar hij of zij voor staat. Als ik dan niets vind, ben ik toch enigzins teleurgesteld en zoek ik misschien zelfs wel verder naar een andere docent. En als ik struggle met een bepaalde issue dan kom ik regelmatig terecht op de site van iemand anders.

Vanuit dit oogpunt ben ik met deze website begonnen. Voor mij persoonlijk even wennen maar vooral ook gewoon leuk! Want geluk verdubbelt zich als je het deelt en op deze manier kan ik stukjes van mijn passie delen en misschien zelfs af en toe wat herkenning brengen voor een ander.

Lieve groet,

Manon

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s